Kookworkshop dichtbij Amsterdam

Indolonka geeft kookworkshops Authentiek Indonesische Rijsttafels voor kleine groepen, maximaal 6 deelnemers. Op iets meer dan 1 uur met de auto van Amsterdam.

Indonesische Kookworkshop Amsterdem

Stap uit de drukte van Amsterdam en duik in de betoverende wereld van Indonesische kookkunst in Steenbergen. Deze schilderachtige stad biedt een intieme setting voor inspirerende kookworkshops, waar de geuren van exotische kruiden de lucht vullen. Onder de begeleiding van Indolonka ontdek je de geheimen achter de bereiding van authentieke Indonesische gerechten.

Kookworkshops dichtbij Amsterdam

Authentiek Indonesische kookworkshop in Steenbergen.

Terwijl je je culinaire vaardigheden aanscherpt, geniet je van de rustige ambiance van Steenbergen. Een perfecte combinatie van Nederlandse charme en exotische smaken wacht op je, waardoor deze kookworkshops een onvergetelijke ervaring worden, ver weg van de stadsdrukte. Het koken van Indonesische gerechten heb ik geleerd van mijn opa en oma. Door naast ze te staan.

Authentiek Indonesisch leren koken leer je bij mij in de keuken. Je leert in kleine groepjes de heerlijkste Indonesische gerechten maken. Bij voorkeur gebruik ik biologische producten. Uit de eigen streek. Zonder zakjes. Zonder pakjes. Dat proef je.

Je kookt, je proeft, je roert.
Tot slot serveer je het gerecht.
Familie en vrienden schuiven aan.
Samen geniet je van de heerlijke maaltijd.
Natuurlijk krijg je bakjes mee voor thuis.
Zo kun je thuis nog een keer nagenieten.

Zo verras je familie en vrienden met een heerlijke Indonesische maaltijd.

Ben je op zoek naar Indonesische kookworkshops dichtbij Amsterdam?
Benieuwd naar de mogelijkheden van de kookworkshops?

Stuur een mail: ilonka@indolonka.nl