Kookworkshop in Steenbergen

Indolonka in Steenbergen (NB) geeft kookworkshops Authentiek Indonesische Rijsttafels voor kleine groepen.

Indonesische Kookworkshop in Steenbergen

Steenbergen ligt in de provincie Noord-Brabant, in het zuidwesten van het land, en biedt een ideale mix van landelijke charme en moderne voorzieningen. Het een Nassaustad en kreeg in 1272 stadsrechten.

Een van de meest opvallende kenmerken van de gemeente Steenbergen is haar schilderachtige landschap. Omgeven door uitgestrekte polders, kronkelende rivieren en weelderige groene velden, is dit gebied een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast heeft de gemeente Steenbergen ook een gunstige ligging ten opzichte van andere interessante bestemmingen. Op korte afstand ligt Rotterdam. Met zijn iconische skyline en culturele diversiteit biedt deze stad een rijke mix van kunst, geschiedenis en culinaire ervaringen. Ook de historische stad Breda is niet ver weg, en biedt een schat aan bezienswaardigheden en activiteiten.

Wil je zelf authentiek Indonesisch leren koken? Dan is Indolonka in Steenbergen de plek voor jou. Je leert in kleine groepjes de heerlijkste Indonesische gerechten maken. Bij voorkeur gebruik ik biologische producten. Uit de eigen streek. Zonder zakjes. Zonder pakjes. Dat proef je.

indolonka kookworkshops dichtbij Amsterdam

Door de kleinschalige kookworkshop leer je koken zoals ik het geleerd heb van mijn oma, mijn opa en mijn moeder: je kookt terwijl ik naast je sta.
Je kookt, je proeft, je roert.
Tot slot serveer je het gerecht.
Daarna genieten jullie samen van de heerlijke maaltijd.
In overleg is het is mogelijk om extra porties mee naar huis te nemen.
Zo kun je thuis nog een keer nagenieten.
Verras jij binnenkort je familie en vrienden met een heerlijke Indonesische maaltijd?

Ben je op zoek naar Indonesische kookworkshops in Steenbergen?
Benieuwd naar de mogelijkheden van de kookworkshops?
Bel mij op 06-55 99 00 26
of stuur een mail: ilonka@indolonka.nl

Het maakt niet uit waar je woont: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Groningen, Arnhem Zwolle, Maastricht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch. Je kunt altijd bij mij terecht voor een kookworkshop!